Nieuwbouw

De nieuwbouw van een woning, bedrijfspand, kantoor, garage, bijgebouw of aanbouw heeft veel voordelen. U kunt het helemaal laten realiseren zoals u dat wilt. Maar er komt ook veel kijken bij een nieuwbouwproject. Romme Timmerwerken kan het totale (of een deel van het) project voor u uit handen nemen en begeleiden!

Ieder nieuwbouwproject is een mooi en ingrijpend traject, waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol spelen. Daarom denken we vanaf de eerste stap graag met u mee. Bij het bepalen van de bouwstijl (modern, klassiek, landelijk of jaren '30) bijvoorbeeld, maar ook over de indeling van de woning, de keuze van de bouwmaterialen en uiteraard de planning en het totale kostenplaatje. 

 

Met onze jarenlange bouwervaring (meer dan 20 jaar!) adviseren wij u graag over alle nieuwbouwmogelijkheden. Met als uiteindelijke doel het het creëren van een nieuwbouwproject dat bij u past. Een ruimte waar u prettig kunt werken, wonen én ontspannen.

Kijk eens naar de door ons gerealiseerde (nieuwbouw)projecten en neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies!

aanbouw2.jpg

photo-2019-06-29-13-00-27.jpg

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

icon-gemotiveerd.png

GEMOTIVEERD EN BETROKKEN

icon-flexibel.png

FLEXIBEL EN CREATIEF

Deze website wil gebruik maken van cookies