Romme Timmerwerken

Romme Timmerwerken is een regionaal georiënteerd timmerbedrijf in Noordoost-Brabant en heeft zich gespecialiseerd in nieuwbouw, aanbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Van het eerste advies tot de oplevering van het project. Maar ook voor de renovatie en het onderhoud kunt u bij ons terecht!

 

In 1999 begon Romme Timmerwerken als familiebedrijf van (vader) Gerrit en (zoon) Jochem Romme. Met Nuland als vestigingsplaats was deze samenwerking meteen een succes. Met name in de regio Oss - 's-Hertogenbosch werden de afgelopen twintig jaar dan ook diverse bouwprojecten gerealiseerd.

 

Hoewel er nog steeds een beroep gedaan kan worden op zijn deskundige advies, stopte Gerrit in 2019 met zijn dagelijkse werkzaamheden voor Romme Timmerwerken.

Vanaf dat moment ging Jochem verder als eenmanszaak, maar de samenwerking met een vast netwerk aan zeer ervaren vaklieden bleef behouden. En dat is ook de kracht van het bedrijf. We werken dagelijks samen met professionals die zelf ook ondernemer zijn, met een gemotiveerde en betrokken werkinstelling. Dat zorgt ervoor dat we altijd flexibel en creatief zijn. In een zorgvuldig samengesteld team geven we graag invulling aan al uw aanbouw-, verbouw- en nieuwbouwwensen!

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

icon-gemotiveerd.png

GEMOTIVEERD EN BETROKKEN

icon-flexibel.png

FLEXIBEL EN CREATIEF

Deze website wil gebruik maken van cookies